Tricolorii s-au antrenat la Cluj-Napoca înaintea duelului cu Turcia

0 196

Reprezentativa României a aterizat miercuri, la prânz, la Cluj-Napoca, acolo unde joi va disputa un meci amical împotriva selecționatei Turciei.

Seara, jucătorii pregătiți de Cosmin Contra s-au antrenat pe gazonul stadionului „Dr. Constantin Rădulescu” și au pus la punct ultimele detalii înaintea partidei.

Înaintea ședinței de pregătire, Cosmin Contra a participat la conferința de presă. „Trebuie să avem continuitate în exprimare, să creăm mai multe ocazii de a marca. Am convingerea că băieții vor evolua la fel de bine ca împotriva Kazahstanului și Danemarcei. Îmi doresc ca încrederea pe care am căpătat-o în precedentele două jocuri să se vadă și la ora meciului cu Turcia”, a spus selecționerul.

Naționala va ajunge în perioada următoare să joace pe stadioane din întreaga țară, a afirmat Contra, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă

“Am fost pe Cluj Arena și am vrut să venim și pe alt stadion din Cluj care oferă condițiile de a juca un meci internațional. Vreau să mergem peste tot unde avem infrastructură, condiții, lumea să vadă naționala pe mai multe stadioane. Probabil vom ajunge și la Craiova, la Timișoara dacă se vor îmbunătăți condițiile de acolo, la Piatra Neamț, dacă condițiile sunt bune. Vom merge peste tot, pentru că naționala este a tuturor”, a spus Contra.

Antrenorul naționalei de fotbal a României a adăugat că echipa trebuie să își creeze mai multe ocazii.

“Am convingerea că mâine seară băieții vor evolua la fel de bine ca în meciul împotriva Kazahstanului, la fel de bine ca împotriva Danemarcei. Și bineînțeles, încrederea asta pe care poate am căpătat-o în aceste două meciuri să se vadă și în mediul de mâine”, a spus Contra.

Meciul România – Turcia se joacă joi, 9 noiembrie, de la ora 20:15, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca.

Leave A Reply

Your email address will not be published.