Donald Trump atacă devastator mișcarea #REZIST din întreaga lume!

0 154

Președintele SUA, Donald Trump s-a lansat într-o serie de aacuze fără precedent la adresa mișcării #rezist, denumind acest fenomen ca fiind unul nociv, o boală internă de care țările afectate trebuie să scape cât mai repede.

Potrivit lui Trump, centrul mondial al acestei organizații este la Washington.

“La Washington există multi lobbiști, birocrați și politicieni care nu vor ca lucrurile să fie schimbate”, spune Trump. Au făcut averi!”

Aceste averi, spune Trump, au fost făcute pe spinarea cetățenilor de rând adică acei oameni care erau serviți zi de zi cu povești despre democrație, libertăți fundamentale și neo-progresism.

”Ei fac munți de bani iar oamenii din afara acestor zone plătesc pentru banii pe care îi fac ei. Așa ceva nu mai poate fi acceptat. Uitați-vă singuri! Zonele din jurul Washingtonului sunt cele mai bogate din țară”, a clamat Trump în discursul său.

Dar, președintele american continuă recunoscând cu sinceritate că are mari probleme în bătălia cu aceste personaje… care rezistă!

“Le place cum erau lucrurile înainte”, spune Trump. “Dar și acum le merge bine, acțiunile lor cresc — nu știu dacă pot să fac ceva pentru a-i opri pe acești oameni”, mărturisește Trump.

Se știe că președintele SUA este ținta unor atacuri vehemente ale unei părți a presei și a politicienilor, dar mai ales este vizat de un șir interminabil de anchete vizând o bănuită legătură a echipei lui de campanie cu Rusia.

“Își spun rezistență — ați văzut acele semne rezist, rezist”, a spus Trump, însoțindu-și discursul cu gesturile sale teatrale, care i-au adus multă popularitate. “Acești rezistenți rezistă”.

Dar, reluând atacul, președintele american atrage atenția: “Și Hillary a rezistat și știți ce s-a întâmplat? A pierdut alegerile cu brio!”.

Donald Trump pune apoi punctul pe i și demască ceea ce se întâmplă cu mișcarea #rezist, în SUA și în lume.

“Știți la ce rezistă, de fapt? Rezistă la voința poporului american. La asta rezistă, de fapt”, afirmă Trump.

Totodată, Trump arată către sistemul corupt, bolnav, din care provine acest fenomen.

“S-a dovedit că avem un sistem corupt”, recunoaște Trump. “Schimbarea nu se întâmplă atât de ușor. Dar vor exista multe schimbări în acest sistem. Este un sistem corupt. Este un sistem bolnav. Din interior”.

Șeful statului american a făcut aluzie la manipulările lui Soros prin intermediul ONG-urilor sale care își rezolvă multe dintre afaceri scoțând în stradă oameni naivi.

Trump dă și o imagine a acestei “boli interne” — afectează multe din instituțiile americane.

“Știți că nu există o altă țară ca a noastră. dar există boală în multe dintre instituțiile noastre și muncim din greu. Le-am întărit pe multe dintre ele dar totuși sistemul din țara nosatră este unul corupt”.

De fapt toată această mișcare căreia Trump îi acordă calificativul “Groaznic!”, președintele american o descrie intențional într-o singură propoziție: “Se opun progresului”.

“Rezistă la schimbare doar pentru că îi intersează să protejeze ce au putut să facă — și anume să controleze țara”, este concluzia cutremurătoare pe care o enunță Trump în finalul discursului său.

Leave A Reply

Your email address will not be published.