Vladimir Putin vine cu un mesaj de Anul Nou dedicat familiei

0 175

Preşedintele rus Vladimir Putin le-a cerut compatrioţilor săi în mesajul de Anul Nou să-şi exprime dragostea faţă de familie, urându-le o ”schimbare în bine” în anul 2018 şi le-a mulţumit celor care ”cred în ei înşişi şi în ţara lor”, consemnează agenţiile EFE şi Xinhua.

Putin a subliniat în mesajul său că Anul Nou este o sărbătoare a familiei şi că este important ca oamenii să-şi amintească şi să aibă grijă de părinţii lor, să-i înţeleagă pe copii şi să-i sprijine pe cei din jur.

”Noul An să aducă în viaţa fiecăruia şi a fiecărei familii o schimbare în bine (…) Vreau să le mulţumesc tuturor celor care cred în ei înşişi şi în ţara lor, pentru eforturile lor şi pentru rezultate”, a spus liderul de la Kremlin, urându-le de asemenea ruşilor ca în anul 2018 ”să vadă copii născându-se”, mesaj care vine în contextul degradării situaţiei demografice a Rusiei.

În pofida dificultăţilor economice şi a tensionării relaţiilor cu Occidentul, Vladimir Putin a reuşit să-şi menţină popularitatea şi este marele favorit al alegerilor prezidenţiale din martie 2018, pe care dacă le va câştiga va rămâne preşedinte până în anul 2024.

Prin anexarea Crimeii, susţinerea separatiştilor proruşi din estul Ucrainei, intervenţia militară în Siria şi pe ansamblu creşterea relevanţei Rusiei în politica internaţională el a redat ruşilor sentimentul mândriei naţionale.

Leave A Reply

Your email address will not be published.