Accidentată, Simona Halep nu va juca pentru România în meciul cu Canada

0 137

Simona Halep, numărul doi mondial, a confirmat, marţi, pe pagina sa de Facebook, că nu va juca pentru echipa de Fed Cup a ţării noastre în meciul cu Canada, din cauza faptului că nu este recuperată complet după accidentarea de la Australian Open.

”După ce am petrecut această săptămână odihnindu-mă si încercând să mă refac dupa accidentarea de la Australian Open, din păcate refacerea nu este completă pentru că eu sa pot juca în acest weekend la Cupa Federației. Echipa e pe primul loc si e mult mai important ca în componența ei să fie 4 jucatoare sănătoase gata pentru meciuri, așa că l-am informat pe căpitanul echipei, pe Florin Segărceanu, să mă înlocuiasca cu cineva apt 100% pentru joc. Îmi pare rău pentru ca nu pot sa joc pentru Romania deși e foarte important pentru mine dar voi fi în tribune la Cluj pentru a le încuraja pe fete și a fi alături de echipa la acest meci important. Hai România!”, a scris Simona Halep pentru suporterii tenisului românesc.

Florin Segărceanu o convocase deja de luni pe Ana Bogdan pentru meciul cu Canada. Jucătoarea numărul 86 mondial va face deplasarea la Cluj-Napoca, marţi, alături de celelalte jucătoare din lot. Ana Bogdan a confirmat convocarea printr-un mesaj postat pe contul personal de Facebook în care a scris simplu: “Fed Cup”.

Celelalte jucătoare convocate pentru meciul cu Canada sunt Sorana Cîrstea (38 WTA), pe Irina-Camelia Begu (37 WTA) şi pe Raluca Olaru (45 WTA la dublu).

Echipa României întâlneşte Canada în zilele de 10 şi 11 februarie în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca în cadrul primului tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup.

România a învins Canada cu scorul de 3-2, la Montreal, în aprilie 2015, graţie acestei victorii promovând în Grupa Mondială. România mai are o victorie în faţa Canadei, în 1983, la Zurich, 3-0 în primul tur al Grupei Mondiale.

Leave A Reply

Your email address will not be published.