Primele meciuri din turul de elită al CE Under-19, mutate la Ploieşti şi Giurgiu

0 122

Primele meciuri din Grupa a 4-a a turului de elită al Campionatul European de fotbal Under-19, care trebuiau să aibă loc la Buftea, respectiv Mogoşoaia, au fost mutate la Ploieşti, respectiv Giurgiu (foto), din cauza suprafeţelor de joc impracticabile, a anunţat, marţi, Federaţia Română de Fotbal.

”În urma analizelor efectuate de delegatul UEFA asupra terenurilor pe care urmează să se dispute meciurile din cadrul turului de elită, găzduit de România, care se va desfăşura în perioada 21-27 martie, s-a decis că suprafaţa de joc nu este practicabilă. Astfel, s-a luat hotărârea ca primele partide să se dispute în afara Bucureştiului”, precizează comunicatul FRF.

Astfel, meciul România – Serbia, care trebuia să se joace miercuri la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia, de la ora 19,00, se va disputa pe Stadionul ”Ilie Oană” din Ploieşti, începând cu ora 19,30.

Partida Suedia – Ucraina, programată iniţial la Centrul Naţional de Fotbal Buftea, miercuri, de la ora 15,30, va avea loc pe Stadionul ”Marin Anastasovici” din Giurgiu, începând cu ora 14,00.

Accesul suporterilor la ambele partide este liber, în baza unui bilet cu valoare zero, care poate fi procurat de la casieriile stadionului.

Leave A Reply

Your email address will not be published.