Răzvan Burleanu a câștigat caregoric alegerile pentru șefia FRF

0 162

Preşedintele în exerciţiu al Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu (33 de ani), a câştigat, miercuri, un nou mandat la conducerea FRF, încă din primul tur de scrutin, el fiind votat de 168 dintre cei 254 de membri afiliaţi prezenţi la Adunarea Generală de alegeri desfăşurată la Casa Fotbalului.

Principalul său contracandidat, Ionuţ Lupescu, component al “generaţiei de aur”, a obţinut doar 78 dintre voturile preşedinţilor de cluburi şi ai Asociaţiilor Judeţene. Pe locul trei s-a clasat fostul fotbalist Marcel Puşcaş, cu 8 voturi, iar pe cel de-al patrulea Ilie Drăgan, fost lector al Şcolii Federale de Antrenori, care nu a strâns niciun sufragiu.

”Numărul meu de telefon rămâne acelaşi. Le mulţumesc contracandidaţilor pentru participare. Îi mulţumesc întregii mele echipe, pentruf faptul cum am lucrat pentru voi. Vă mulţumesc foarte mult. Aţi fost astăzi foarte drepţi, integri, mă bucur că fac parte din această familie. Trebuie să recunoc că nu a fost doar un flec, i-am ciuruit! Trebuie să ne apucăm de treabă. Mâine avem treabă, aşa că nu beţi foarte mult în această seară. Voi fi un preşedinte care va face totul posibil pentru a avea unitate, o unitate a oamenilor de bine”, a declarat Răzvan Burleanu după ce a aflat că va fi preşedintele FRF pentru încă patru ani.

“Sincer să fiu, mă simt împlinit. Eu am oferit o alternativă fotbalului românesc, cred că aş fi regretat dacă nu aş fi venit cu această alternativă. Cred că suporterii vor fi foarte atenţi în ceea ce va urma în anii următori. Eu am crezut că sunt oameni care doresc binele fotbalului, dar se pare că m-am înşelat. Din păcate, domnul Burleanu continuă cu jignirile şi nu arată respect pentru lumea fotbalului. Va trebui să vă obişnuiţi voi cu toate acestea, eu mă duc puţin până acasă.

Nu mi-a lăsat niciun gust amar această experienţă. Dacă oamenii au decis că nu e nevoie de mine, atunci nu e niciun fel de problemă. Eu sper ca de acum încolo totul să fie bine. Să nu mai fie date mincinoase, îmi doresc ca fotbalul românesc să ajungă acolo unde a fost acolo, dar nu depinde de mine, depinde doar de cei care conduc” , a declarat Ionuţ Lupescu.

“Felicitări, Răzvan Burleanu! Felicitări celor care m-aţi votat, felicitări şi celor care nu m-aţi votat! Îi felicit şi pe ceilalţi candidaţi! Vă anunţ că aceasta este ultima mea zi în fotbal! Vă mulţumesc mult pentru tot!” , a declarat Marcel Puşcaş.

”Majoritatea a ales! Datoria lui Ionuţ a fost să vină să candideze pentru proiectele sale. N-a reuşit să-i convingă! Îl felicit pe Răzvan Burleanu. Sperăm cu toţii că va face din fotbalul românesc un lucru performant. Am venit din fotbal şi stiu să pierd. Scorul e zdrobitor. E inutil ce a contat şi ce n-a contat. Important este numărul mare de votanţi care l-au ales pe Burleanu. Dacă mă apuc de şcoli şi învăţ administraţie s-ar putea să candidez. Să vedem!”, a declarat Cristi Chivu.

Leave A Reply

Your email address will not be published.