Tenis/ România – Elveția 2-0 după prima zi de meciuri

0 170

România a luat o obțiune serioasă în meciul cu Elveția reușind două victorii clare prin Simona Halep și Irina Begu. În a doua partidă a zilei de sâmbătă, Begu a trecut clar de Timea Bacsinszky (46 WTA) cu 6-4; 6-1. Jucătoarea noastră a reușit un meci perfect controlând toate momentele cheie ale disputei cu elvețianca Timea.

România conduce cu scorul general de 2-0 în întâlnirea cu Elveţia, din cadrul barajului pentru calificarea în Grupa Mondială a Fed Cup, după ce Irina-Camelia Begu (locul 38 WTA) a învins-o în două seturi, 6-4, 6-1, pe Timea Bacsinszky (46 WTA), în cel de-al doilea meci de simplu disputat sâmbătă în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Duminică, conform programului iniţial, de la ora 12,00, Simona Halep o va întâlni pe Timea Bacsinzky în prima partidă de simplu, iar Irina Begu va juca cu Viktorija Golubic în a doua partidă de simplu.

La dublu, Simona Halep şi Irina Begu vor primi replica perechii Patty Schnyder/Jil Teichman. Căpitanul nejucător Florin Segărceanu poate opera însă modificări în echipa României, până cu o oră înainte de meci.

Dacă va învinge Elveţia, România va promova în Grupa Mondială a Fed Cup, de unde a retrogradat în aprilie 2016.

“A fost un meci greu din punct de vedere emoţional. Am început mai greu, dar pe parcurs am început să simt mult mai bine mingea, am început să variez şi să joc exact ce am stabilit împreună cu echipa. Vreau să vă mulţumesc foarte mult, voi faceţi aceste momente speciale. Este atât de frumos să joci în faţa unui public atât de numeros, vă mulţumesc din toată inima”, a declarat Begu, la interviul de pe teren.

Leave A Reply

Your email address will not be published.