Putin: Organizarea la Campionatul Mondial de Fotbal trebuie să fie impecabilă!

0 153

”Pregătirile pentru Cupa Mondială sunt aproape de finalizare, iar Rusia este gata pentru turneu”, a declarat președintele rus Vladimir Putin în cadrul unei ședințe a Consiliului de Supraveghere al Comitetului Local de Organizare al Campionatului Mondial de Fotbal din 2018 care a avut loc la Sochi .

“Pregătirile pentru Cupa Mondială, pe care această țară le va găzdui anul acesta, au fost aproape finalizate, Rusia este pregătită pentru turneu. A fost făcut mult și este acum cea mai solicitantă etapă – punerea în funcțiune a tuturor mecanismelor implicate în procesul de organizare a campionatului mondial – “, a mai spus Putin.

Putin a menționat că responsabilitatea regiunilor ruse care găzduiesc Cupa Mondială va crește semnificativ. “Situația necesită o atenție constantă și participarea dvs. personală la organizarea acestei lucrări”, a declarat Putin guvernatorilor care participă la întâlnire.

Președintele a solicitat autorităților regionale să asigure condiții confortabile pentru suporteri, o logistică convenabilă pentru oaspeți și sportivi, un program cultural și o situație sigură pe drumurile publice.

“În această lună, regiunile noastre vor fi în centrul atenției întregii lumi, inclusiv zeci agenții media internaționale”, a subliniat președintele.

“Datoria noastră ca gazde bune și atente ale turneului este de a avea grijă de fiecare dintre fanii care participă la meciurile campionatului. Voluntarii și reprezentanții sectorului de servicii, care lucrează pentru buna funcționare a  campionatului, ar trebui să fie pregătiți să ofere toată asistența necesară oaspeților pentru o gamă largă de probleme – cazare, program alimentar și cultural “, a spus Putin.

Rusia a selectat 11 orașe gazdă pentru a organiza meciurile din Cupa Mondială din 2018: Moscova, Sankt Petersburg, Sochi, Kazan, Saransk, Kaliningrad, Volgograd, Rostov-on-Don, Nijni Novgorod, Ekaterinburg și Samara. Meciurile vor începe pe data de 14 iunie și se vor desfășura până pe 15 iulie pe 12 stadioane situate în cele 11 orașe menționate mai sus din Rusia. Două dintre stadioane sunt situate în capitala rusă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.