Orban: Apăr cultura creștină și nu voi preda țara în mâinile străinilor!

0 132

După victoria în alegeri, realizată după o campanie acerbă împotriva migranților, prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban, a declarat că noul său guvern va adopta în curând reguli mai stricte de imigrare, transmite „Reuters“ citat de news.bg

El a arătat, de asemenea, că va sta ferm împotriva Uniunii Europene și nu va ceda șantajului venit de la Bruxelles în special când vine vorba de fonduri europene.

Orban a fost reales în aprilie, cu o victorie răsunătoare, de către membrii partidul său de guvernământ. „Fidesz“ a primit majoritate de două treimi în parlament, ceea ce îi permite să schimbe legi, inclusiv Constituția.

Unul dintre cei mai vehementi oponenti ai imigrației musulmane în Europa, Orban a câștigat un al treilea mandat, după campania sa rezonează între largi segmente ale electoratului, în special în zonele rurale.

El a spus într-un interviu la postul national de radio că principalele sale obiective în politică rămân neschimbate.

„Construim o democrație creștină“, a declarat Orban, adăugând: „ o țară a democrației creștine vechi înrădăcinate în tradiții europene, în care demnitatea umană este extrem de importantă“.

„Vom apăra cultura noastră creștină și nu vom preda țara străinilor“, a spus cel mai puternic om din Ungaria.

El a aminitit si de modificarea din Constituție, modifcare potrivit careia orice populație străină de Europa nu se poate stabili în Ungaria și aplicarea dreptului Uniunii Europene nu poate încălca integritatea teritorială a țării și compoziția populației.

„Mă simt obligat să fac această schimbare constituțională“, a insistat Orban, adăugând că o altă lege care ar trebui să fie adoptate imediat, a devenit cunoscută cu numele de „stop Soros.“

Orban a acuzat ONG-urile finanțate de miliardarul de origine maghiară George Soros de intervenție politică și sprijin activ pentru migratie.

„George Soros are o armată în umbră, care lucrează în Ungaria Ne-am dori sa o scoatem la vedere“, a declarat prim-ministrul ungar, adăugând: „Am dori să clarificăm faptul că migrația nu este o problemă legată de drepturile omului, ci o problemă care ține de domeniul securității naționale. “

Leave A Reply

Your email address will not be published.