Avionul lui Kim Jong-Un a aterizat la Vladivostok

0 152

Se presupune că aeronava privată a liderului RPDC a aterizat în Vladivostok. Speculațiile au crescut din ce în ce mai mult cu privire la o vizita liderului Kim Jong-un în Rusia în viitorul apropiat, informează agenția de presă sud-coreeană Jonhap citatî de news.bg.

Cu o lună în urmă, s-a comunicat că președintele Vladimir Putin l-a invitat pe Kim Jong-un să viziteze Rusia, în septembrie. Putin îl așteaptă pe liderul RPDC să viziteze Rusia în cadrul forumului economic anual din Vladivostok. Acolo, Kim Jong-un se poate întâlni, de asemenea, cu prim-ministrul japonez Shinzo Abe.

Potrivit site-ului specializat pentru zborurile flightradar24, avionul privat al liderului coreean, cunoscut sub numele de Chammae-1, a aterizat pe aeroportul din Vladivostok mai devreme și a zburat la Phenian aproximativ trei ore mai târziu.

Nu se confirmă că liderul ar fi fost la bord. Se speculează că avionul ar fi putut fi folosit de reprezentanții RPDC implicați în pregătirea vizitei lui Kim Jong-un.

„Nu există nici o garanție că președintele Kim a fost la bord, pur și simplu pentru că Chammae-1 a facut un zbor“, a spus sursa, adăugând: „Se pare că reprezentanți ai RPDC au călătorit acolo ca să pregătească posibila participare a liderului la Forumului Economic de est din Vladivostok, în septembrie “.

Putin a făcut invitația în luna mai. Kim nu a răspuns încă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.