În Duma de Stat s-a propus recunoașterea imediată a Donbassului!

0 90

Potrivit news.bg, Duma de Stat a evaluat necesitatea de a recunoaște Donbassul ca teritoriu rusesc, aceasta fiind dorința republicilor. Se remarcă faptul că o astfel de decizie trebuie făcută “imediat”.

Președintele Partidului Comunist, Ghennadi Ziuganov, a apelat la Vladimir Putin, șeful statului, în ceea ce priveste recunoașterea Donbassului. La sfârșitul campaniei electorale, la conferința de presă, el a spus că republica autoproclamată trebuie „să facă imediat parte“ din Federația Rusă.

Ziuganov a declarat că această decizie trebuie să devină imediat realitate. În opinia sa, lucrarea ar trebui să se facă în conformitate cu același scenariu ca și acela pentru Oseția de Sud și Abhazia, în 2008.

Politicianul subliniază faptul că este necesar să fie oprit cât mai curând posibil “banditismul” . Civilii sunt bombardați de patru ani încoace, ceea ce este “absolut anormal”. El a reamintit că în Donbass există rude ale multor ruși, precum și prieteni. În plus, regiunea este o legătură importantă cu trecutul sovietic.

Anterior, „PolitPuzzla“, a citat cuvintele unui jurnalist, Semion Novoprudski, despre faptul că Rusia pregătește negocieri cu Occidentul privind diviziunea teritorială a Ucrainei. Potrivit lui, Kremlinul va folosi o înmuiere a sancțiunilor ca și forțarea aderării stricte a Donbassului.

Leave A Reply

Your email address will not be published.