LPF – Liga 1: echipa etapei a 8-a

0 103

LPF a stabilit echipa ideală a etapei a 8-a în Liga 1 Betano.

PORTAR

Răzvan Pleşca (Gaz Metan / 35 de ani / 6 jocuri) – A apărat un penalty şi a avut alte câteva intervenţii prin care a contribuit decisiv la victoria echipei sale. Veteranul medieşenilor se află la al 14-lea sezon pe prima scenă din România.

FUNDAŞI

Erico da Silva (Astra / 29 de ani / 7 jocuri) – A fost ca un zid în faţa ofensivei adverse, plasamentul foarte bun ajutându-l să câştige majoritatea duelurilor. Este unul dintre cei mai experimentaţi jucători din lotul giurgiuvenilor.

Alin Dobrosavlevici (Dunărea / 23 de ani / 8 jocuri) – Căpitanul călărăşenilor şi-a trecut pentru a doua oară numele pe tabelă în acest sezon, golul său dovedindu-se şi de astă dată decisiv. Evoluţiile sale sunt în creştere de la meci la meci.

Iulian Cristea (Gaz Metan / 24 de ani / 8 jocuri) – Titularizat de Mihai Teja în centrul defensivei, tânărul jucător a făcut un meci mare! A scos un penalty şi a marcat golul victoriei.

MIJLOCAŞI

Ianis Hagi (Viitorul / 19 ani / 7 jocuri) – A marcat golul în urma căruia Viitorul şi-a asigurat toate cele trei puncte prin care a urcat pe loc de play-off. A ajuns la 12 goluri în 59 de meciuri jucate în campionat.

Ionuţ Cioinac (Poli Iaşi / 27 de ani / 7 jocuri) – A făcut cel mai bun meci din acest sezon în tricoul grupării moldave. Pe lângă multe baloane recuperate, a marcat şi un gol, primul în Liga 1 din cariera mijlocaşului defensiv.

Istvan Fulop (Sepsi / 28 de ani / 8 jocuri) – A coordonat excelent jocul covăsnenilor de la centrul terenului. A contribuit cu pase decisive la două dintre cele trei goluri reuşite de Sepsi.

Florinel Coman (FCSB / 20 de ani / 8 jocuri) – A înscris pentru a șasea oară în ediţia curentă, în care mai are în cont două pase decisive şi un penalty obţinut. Prinde pentru a cincea oară echipa etapei, fiind jucătorul cu cele mai multe prezenţe în formaţia ideală la finalul unei runde.

ATACANŢI

Birahima Tandia (Sepsi / 25 de ani / 8 jocuri) – A marcat de două ori şi a ajuns la opt reuşite în 25 de meciuri jucate pentru Sepsi în principala întrecere internă din România. Este unul dintre cei mai buni străini activi în Liga 1 Betano.

Denis Alibec (Astra / 27 de ani / 6 jocuri, FOTO) – A marcat un gol şi a pasat decisiv lui Moise pentru a doua reuşită a giurgiuvenilor. Ne-a amintit de jucătorul care, în urmă cu doi ani, a dus Astra spre primul titlu din istoria clubului.

George Ţucudean (CFR / 27 de ani / 7 jocuri) – Vârful clujenilor şi-a trecut din nou numele pe tabelă. A ajuns la 52 de goluri marcate în campionatul României, dintre care 10 în anul calendaristic 2018.

ANTRENORUL ETAPEI:

Gheorghe Mulţescu (Astra / 66 de ani) – Revenit pe banca Astrei, a reuşit o victorie importantă pe terenul unei rivale în lupta pentru play-off. A impus încă de la început jocul ofensiv pe care l-a predat la toate echipele unde a activat.

Leave A Reply

Your email address will not be published.