Mesajul lui Igor Dodon către cetățenii Republicii Moldova: Noi nu vom face cale întoarsă!

0 299

Președintele țării, Igor Dodon, a venit cu un nou mesaj către cetățenii țării prin care îi îndeamnă să continue lupta.

”Bună dimineața! O nouă zi – noi obiective! Ieri am arătat că noi, cetățenii Republicii Moldova cu opinii diferite asupra politicii interne și externe, putem să ne unim de dragul unui scop comun: eliberarea Moldovei de regimul dictatorial criminal. Este important să nu oprim presiunea noastră și să continuăm lupta”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Președintele Igor Dodon s-a adresat comunității internaționale pentru a intermedia procesul de transmitere pașnică a puterii.

”Partidul Democrat nu intenționează să transmită pe cale pașnică puterea majorității parlamentare legitime și guvernului legal. Și aceasta, în pofida faptului că procesele de ieri din parlament și noul guvern format au fost susținute de majoritatea cetățenilor și au fost recunoscute de partenerii noștri externi din Vest și din Est. În această situație, noi nu avem o altă soluție decât să ne adresăm comunității internaționale cu îndemnul de a deveni intermediari în procesul de transmitere pașnică a puterii și/sau să îndemnăm poporul Moldovei la o mobilizare fără precedent și ieșirea la proteste pașnice”, a subliniat Igor Dodon.

Șeful statului s-a arătat convins că procesul este lansat și nu există cale de întoarcere.

”Trebuie să mergem până la final. Noi nu vom face cale întoarsă”, a punctat președinte

Președintele Igor Dodon, referindu-se la acțiunile de protest organizate de Partidul Democrat din Moldova, i-a indemnat pe toți să rămînă acasă, alături de cei apropiați.

”Nu vă lăsați intimidați și provocați de reprezentanții lui Plahotniuc. Avem o altă situație. În Moldova a venit schimbarea!”, a anunțat Dodon.

Alexia Armaș

Leave A Reply

Your email address will not be published.