Boc, vrem să știm, berea-i pentru căruțași au ba?

2 178

            Dacă este luni, atunci la Realitatea FM Cluj este obligatoriu Emil Boc. Doar că de această dată, substituitorii meseriei de jurnalist au proptit oiștea-n gard. Pentru că este la modă transmisia în direct pe facebook, feciorul c’ést de la butoanele mixerului (de bucătărie – deși cred că nu-i capabil omu’ de la butoane, nici măcar de făcut o maioneză) s-a vrut important alături de primarul Emil Boc. Nimic rău în asta, doar că le-a/i-a scăpat un amănunt: berea! Și nu orice bere. Abia ce i-am admonestat pe cei de la Ursus și Untold, aci,’ pentru vrăjelile lor asociative și iacătă-l pe Miluț (Boc), al 12-lea din arena Realitatea FM Cluj. Sau, poate n-a fost o scăpare, ci o încercare subliminală a omului cu mixerul, de a ne transmite că ”Berăria Culturală” și-a schimbat sponsorul. Dacă ar fi un scenariu real, zău că nu suntem curioși, cine este mai generos, Ursus sau Bergenbier.

            Amu’, dacă șed bine și mă gândesc, mă ”trăsnește” o amintire din campania pentru primăria Cluj-Napoca din 2004, Emil Boc vs Ioan Rus. Ăstă de-o fost ministru’ și i-o arătat capitala lui Andreșanca, parcă Laura o strigau părinții la masă) îi cel la care gura i-o luat-o la goană dinaintea sinapselor, atunci când omul din poza de mai sus o fost certat pentru că se băga în seamă ca viitor primar (atunci nu se știa) la festivalul berii. Așe că, aș cam dori a știi de la domnul invitat de la radio dacă popicele de bere se golesc în timp ce se conduce căruța, sau după, când se poate întâmpla (fără să te știe lumea, că la radio se vede numai dacă ești fudul pe facebook) un bowling cultural, chiar dacă ești în timpul serviciului…

 

2 Comments
  1. And says

    Domnule Otrocol, ar trebuii sa fie sub demnitatea dumneavoastra sa improscasc cu noroi in acest stil intr-un coleg impreuna cu care “ati rupt pita” ani de zile. Ati fost colegi de stiud cu Novacescu si cu al lui Berarie “Culturala”….

  2. Florin Otrocol says

    Distins domn, demnitatea mea nu este un subiect tabu, însă spre diferență de alții, demnitatea mea chiar există. Pentru știința domniei voastre și pentru știința publică, am fost colegi, da, însă doar atât. Nu m-a interesat niciodată să obțin vreun beneficiu de pe urma acestei colaborări. Domnul despre care-mi pomeniți aici, nu a fost niciodată opțiunea mea, a fost a conducerii, respectiv Rareș Bogdan. Să și-l asume. Această colaborare s-a dovedit a fi una fără valoare în momentul în care ”colegul” a mințit în direct, punându-mă față de audiență într-o postură foarte neplăcută. Fiecare trebuie să-și asume faptele. În acel moment am decis că nu mai poate exista nici un soi de colaborare, nici cu persoana pe care dumneavoastră o îndrăgiți (este opțiunea dumneavoastră și o respect), aceeași persoană care a fost preferată în locul meu de conducere și ca atare, nici cu conducerea respectivă care a decis cu cine va continua din punct de vedere radiofonic. Onestitatea mea nu este negociabilă, distins domn. Puteți să mă certați cât și cum doriți, eu nu mă voi schimba pentru nimeni. Vă doresc o zi frumoasă.
    PS: Cu siguranță, vor urma și alte subiecte și alte personaje cu care dumneavoastră empatizați. Ca atare, empatia dumneavoastră nu va schimba atitudinea mea vizavi de adevăr, așa cum este el, adevărul, indiferent dacă ne place sau nu.

Leave A Reply

Your email address will not be published.