Un polițist a fost rănit la Paris într-un atac cu arma albă în fața Catedralei Notre Dame

0 149

Un polițist francez a deschis focul marți după-amiază asupra unui individ care a încercat să-l agreseze cu o armă albă pe esplanada Catedralei Notre Dame din Paris, transmit agențiile internaționale de presă. Cel puțin o mie de persoane se aflau în interiorul catedralei, potrivit unui purtător de cuvânt al monumentului.

Bărbatul care a atacat marți cu un ciocan polițiști la intrarea în Catedrala Notre Dame din Paris ‘a strigat ‘Aceasta este pentru Siria”, a declarat la fața locului ministrul francez de interne, Gerard Collomb, informează AFP.

‘Acesta era cineva care se prezenta drept student algerian, el avea asupra sa o carte de identitate a cărei veridicitate trebuie să o verificăm’, a afirmat ministrul în fața presei, precizând că agresorul, rănit după ce poliția a ripostat cu focuri de armă, avea de asemenea asupra sa ‘cuțite de bucătărie’.

Un polițist a fost rănit ușor marți după amiaza la intrarea în Catedrala Notre Dame de acest bărbat care l-a atacat cu un ciocan. Parchetul antiterorist din Franța a deschis o anchetă.(P.D.)

Leave A Reply

Your email address will not be published.