Arturo Vidal: „O să surprindem cu jocul nostru”

0 185

Una dintre vedetele selecționatei chiliene, Arturo Vidal, mijlocașul lui Bayern Munchen, a acordat un interviu exclusiv FRF TV înaintea jocului amical cu România, programat marți, pe Cluj Arena, de la ora 21:00.

„Am văzut naționala României în meciul cu Polonia, echipa a avut un joc organizat. Într-adevăr, a pierdut cu 3-1, dar a menținut registrul tactic bun din primul și până în ultimul minut, blocând adversarul, cu toate că Polonia este o echipă foarte puternică, cu Lewandowski care trece prin cel mai bun moment al său”, spune Vidal.

El i-a făcut o caracterizare și colegului de la echipa de club, Robert Lewandowski, atacantul polonez care a marcat de 5 ori în două jocuri contra selecționatei tricolore: „Este un jucător de mare calitate, de aceea el este cel mai bun atacant, cel mai bun număr 9 din lume. În orice moment, acționează cu maximă concentrare, întotdeauna vrea să câștige. E un jucător care se pregătește mult pentru a învinge”.

La rândul ei, naționala României a făcut antrenamentul oficial dinaintea partidei pe arena din Cluj Napoca, atmosfera din lot nefiind una plăcută, mai ales după înfrângerea din meciul cu Polonia. Tot lotul este valid, iar antrenorul Daum nu are probleme în alcătuirea unui prim 11 pentru jocul de maine seară.

Leave A Reply

Your email address will not be published.