Ionuț Popa: Victoria de la Chiajna sper să umple stadionul la Timișoara

0 168

ACS Poli Timișoara a învins-o pe Concordia Chiajna cu scorul de 1-0 (0-0), sâmbătă, în deplasare, într-un meci din prima etapă a Ligii I de fotbal, ediția 2017-2018.

Unicul gol al partidei a fost reușit de Claudiu Bîrnoi (50), acesta fiind primul gol marcat în Liga I de jucătorul de 19 ani.

Concordia a ratat mai multe șanse de gol, prin Tipuric (52), Soljic (65), M. Cristescu (67, 82).

“A fost o victorie meritată a Politehnicii. Ce trebuia să facem în această vară, n-am făcut. Trebuia să aducem și noi jucători, să ne întărim. Ne exprimăm mai rău decât anul trecut. Au fost și evenimente mai puțin plăcute în această săptămână. Mulți oameni care nu se pricep la fotbal încearcă să se implice. Mă așteptam ca Timișoara să câștige. E inadmisibil să începi campionatul fără fundași laterali în lot. Dacă nu se schimbă nimic, Chiajna se va lupta la retrogradare. Dacă se juca trei zile, nu dădeam gol” – a spus Dan Alexa la Dolce Sport.

“Sunt supărat pentru situația financiară a clubului. Vreau să știe toată lumea că noi n-am luat salariile din februarie. Cei de la ANAF vor să pună poprire pe banii din drepturile TV. Voi merge cu întreaga echipă la sediul lor pentru a discuta. Nu știu dacă legea le permite acest lucru. Îi vom invita la meciul cu Steaua și sperăm să rezolvăm problema. Această victorie sper să aducă 20-30 de mii de spectatori la meciul cu Steaua. Avem nevoie de timp, răbdare și liniște” – a spus Ionuț Popa la Dolce Sport.

Concordia Chiajna — ACS Poli Timișoara (0-1)

Stadion “Concordia” — Chiajna, Spectatori 1000

A marcat: Claudiu Bîrnoi (50).

Concordia Chiajna: Bălgrădean – Râsdan (Munteanu ’46), Tipuric, Albu, Bucurică – R. Deaconu – Grădinaru, V. Gheorghe, Cristescu, Buleică (Kortzorg ’66) – Răducanu (Pena ’57). Antrenor: Dan Alexa.

Poli Timişoara: Straton – Creţu, Melinte, Cînu (Şeroni ’46), Ţigănaşu – Soljici, Artean – Munteanu, Vaşvari, Bîrnoi (Mihalcea ’72) – Bud (Biancioni ’83). Antrenor: Ionuţ Popa.

Cartonaşe galbene: Kortzorg ’77, Grădinaru ’85 / Munteanu ’65, Soljici ’66

Arbitru: Sebastian Colțescu (Craiova); Arbitri asistenți: Adrian Radu Ghinguleac (București), Vladimir Urzică (Piatra Neamț); Arbitru de rezervă: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea)

Observatori: Constantin Ștefan (București) — CCA, Paul Alexandru Mincu (București) — LPF

Leave A Reply

Your email address will not be published.