Musulmanii cer ca tradiția lor de a se căsători cu fete minore să fie respectată

0 120

Refugiații musulmani din Danemarca au cerut în mod expres ca tradițiile și cultura lor să fie respectate. Ei spun că vor apăra pe toate căile dreptul bărbaților de a se căsătorii cu fete minore adăugând că nu există nimic rău în acest fapt.

”În felul acesta fetele vor învăța să devină soții bune. Ele vor fi îngrijite și vor crește frumos alături de un bărbat matur” a declarat Oussama El-Saadi (foto), imam radical din Danemarca.

El a adăugat că în situația de față este chiar mai bine ca o fată minoră să accepte căsătoria cu un bărbat pentru că în centrele de refugiați există multă violență și nesiguranță iar în acest mod ele vor fi protejate.

Deși au primit numeroase critici din partea localnicilor pentru acest obicei, musulmanii spun că este vorba de o tradiție religioasă și trebuie să fie respectată.

Oussama El-Saadi este susținut de musulmani din numeroase țări europene, între ele și Spania, unde există destui oameni care văd cu ochi buni această practică.

”Nu este o nebunie. O fetiță primește dragostea unui bărbat pentru a forma o familie. Înțelegem că occidentalii nu sunt obișnuiți cu această tradiție dar trebuie să ne-o respecte. Nu face nici un rău dacă o fetiță se mărită cu un bărbat”, susțin liderii comunităților musulmane din Europa.

Deși oficiali din Danemarca spun că Europa nu trebuie să accepte chiar toate obiceiurile musulmane, în Germania, o dată cu valul migraționist au fost acceptate peste 1500 de astfel de căsătorii ceea ce reprezintă un semnal și pentru alte state.

(Karen Smith)

Leave A Reply

Your email address will not be published.