Coreea de Nord amenință cu dreptul de a lovi preventiv SUA

0 240

Coreea de Nord continuă disputa cu SUA, de această dată tonul folosit fiind unul fără precedent. Conform Sputnik, în această noapte, oficialii nord coreeni au trimis o serie de mesaje, două din partea ”muncitorilor și țăranilor”, unul din partea ”cetățenilor” și unul din partea statului.

“Un huligan tulburat mintal, Trump, a scuipat recent gunoaie fără precedent la Adunarea Generală a ONU (spunând) că va distruge total RPD Coreeană”, începe comunicatul transmis de agenția oficială KCNA.

“RPDC a avertizat solemn că scăparea SUA de la condamnarea sa finală este să gândească cu discreție și să se retragă din politica anacronică și ostilă față de RPDC. (…) Astfel de maniaci ca Trump, care sunt îndrăgostiți de război, ar trebui să fie îmblânziți doar cu foc”.

“Agresorii imperialiști americani au aprins până acum războaie împotriva altor țări și națiuni și au provocat tot felul de dezastre asupra lor și au recurs la un șantaj nuclear împotriva RPDC și a lumii, calculând că nu există nici o bomba care să poată fi aruncată pe pământul lor”.

SUA, spune comunicatul, ar trebui să înțeleagă cât de “imensă este puterea armatei și a oamenilor care au format o cetate în jurul conducătorului lor” și că nimeni “nu poate încălca decizia și voința RPDC de a-și exercita pe deplin dreptul la lovituri preventive” pentru a apăra “demnitatea sediului suprem și a suveranității”.

“Cât de mare și vastă ar putea fi America, ea nu poate scăpa niciodată de soarta de a fi ars de focul justiției RPD Coreeană”.

Regretele tardive pentru o judecată și o acțiune greșită într-un moment nepotrivit ar fi inutile, se spune în comunicat, care păstrează pentru final o amenințare totală, de fapt avertizarea asupra consecințelor fatale pentru întreagă planetă!

“Este determinarea și voința suverană a RPD Coreeană de a anihila imperialiștii americani, de la grupul conducător al agresiunii, până la ultimul om de pe această planetă”, se încheie comunicatul transmis de principal agenție de știri nord-coreană.

Leave A Reply

Your email address will not be published.