Germania e inspăimantată de venirea unui nou val de imigranti

0 152
Ministrul de Interne saxon avertizează aspra celui de-al 2-lea mare val de migranți care va veni in Germania .
Ministrul de Interne al Saxoniei Roland Wöller avertizează asupra celui de-al doilea val de migranti si trage un puternic semnal de alarmă .
Motivul pentru această teamă mai este declanşat si de  intenția UE de a modifica  Regulamrntul Acordului de la Dublin. Conform noului Regulament ( modificat ) migranții ar avea dreptul să meargă în țara în care trăiesc rudele lor şi să ceară azil acolo .
Potrivit celor prezentate de politicianul CDU, acest plan amenință pacea socială germană. Această hotărăre ar reprezenta o provocare imensă pentru autoritățile germane şi ar pune în pericol pacea socială a țării noastre .
După părerea mea planul ar duce la venirea unui al doilea val al migrantilor din toată lumea deoarece membrii familiilor se vor alătura altor familii aflate deja in Germania la fel ca in 2015 si 2016 , avertizează ministrul saxon .
Conform celor spuse de Wöller, ”Germania nu va mai putea să facă față celui de-al doilea val masiv de imigranti, ea nu se va mai putea proteja pe ea insăşi , si nici nu-i va mai putea proteja pe cei ce au venit , pe cei care vor veni si care au cu adevarat nevoie de protectia si de ajutorul ei”.
(Bathori Mariana)

Leave A Reply

Your email address will not be published.