Rusia i-a tăiat microfonul ”impotentului ministru britanic al apărării”

0 153

Ministerul rus al apărării a preferat să nu răspundă imediat la afirmațiile ministrului britanic al apărării care a declarat ieri că Moscova ar trebui să tacă și să se retragă ca răspuns la expulzarea diplomaților ruși în urma scandalului iscat de otrăvirea fostului agent dublu Serghei Scripal și a fiicei sale.

Prim-ministrul britanic Theresa May a dat ordin precis de expulzare a 23 de diplomați ruși în termen de o săptămână. ”Nu este decât un scenariu care să aducă o plăcere orgasmică americanilor!”, susțin mediile politice de la Moscova.

Gavin Williamson, ministrul britanic al apărării a ținut ieri prima pagină a ziarelor prin atitudinea belicoasă afișată atunci când a venit vorba de Rusia si agentul Scripal.

„Comentariul lui Williamson caracterizează perfect gradul său de impotență intelectuală“, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al apărării gen-maior Igor Konashenkov (foto), citat de news.bg

El a mai adăugat că afirmațiile de tip mitocănesc sunt tot ce a mai rămas spumos din armata Maiestății Sale.

Konashenkov, cunoscut pentru comentariile sale colorate, a intrat în conflict verbal cu Williamson la începutul acestui an, atunci când oficialul britanic a afirmat că există o amenințare rusească împotriva infrastructurii critice a Angliei. Generalul rus a ironizat “speach”- ul spunând ca e demn de schița britanică „Monty Python“ (Monty Python, sau The Pythons, este numele colectiv al creatorilor „Monty Python’s Flying Circus”, un show de comedie gen „sketch” difuzat de televiziunea britanică BBC pentru prima oară pe 5 octombrie 1969. )

Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, l-a atacat și el pe Williamson astăzi, spunând că comentariile acestuia sunt cauzate de lipsa lui de educație.

“Poate că vrea să facă o carieră cu afirmații îndrăznețe”, a spus Lavrov. Între timp, Ambasada Rusiei în Marea Britanie a scris pe „Twitter“, că „sinceritatea lui Williamson este apreciată.“

Leave A Reply

Your email address will not be published.