Statul german plătește unui „harem” 7500 euro pe lună

0 191

Da, atât încasează lunar un sirian care are două soții și 8 copii.

Poligamia, este interzisă în Germania dar este permisă tacit musulmanilor care au oficializat căsatoriile in tarile de origine. Imigranții musulmani care vin singuri sau cu soția și câțiva copii, după un timp, după ce au statut de azilant și resedință, își reîntregesc familia. Își aduc și celelalte două, trei, neveste și alți 15 copii, iar pentru asta plătește contribuabilul german.

Sirianul a sosit în 2015 cu soția numarul unu și cei patru copii ai lor, în Pinneberg . Apoi a reușit să aducă alți patru copii pe care i-a avut cu soția numarul doi. Și ca să nu crească fără mama lor, dupa ei a venit și ea. Acest lucru a fost confirmat de un purtător de cuvânt al administrației raionale Elmshorn din Schleswig-Holstein.

Există deja alte două cazuri confirmate în districtul Pinneberg, unde mai multe soții sunt cofinanțate, de asemenea, de contribuabilul german în cursul „reîntregirii familiei”. Acuzația de a promova bigamia în Germania, este respinsă, desigur, de purtătorul de cuvânt al Pinneberger, Oliver Carstens, care spune că „trebuie să trateze atent fiecare caz”

Reîntregirea familiilor nu se referă la bigamie sau la aducerea mai multor soții în Germania, ci în primul rând este vorba despre bunăstarea copiilor, spune Oliver Carstens.

Cheltuielile pentru reîntregirea familiei le plătește contribuabilul german, după cum reiese dintr-un alt caz din Leipzig. Această „decizie” a trimis-o un cititor: Frau Agman Naef și arată costurile Germaniei pentru o familie cu 10 membri și care este de peste 7000 euro lunar.

(Karen Smith)

Leave A Reply

Your email address will not be published.