Într-un an, Hamburg plătește 779 milioane euro pentru migranți

0 173

În ciuda datoriei record, Hamburg plătește 779 milioane euro pentru migranți într-un an. Când vine vorba de plasarea migranților, regimul Merkel nu se uită la bani. În timp ce imigranții „profesioniști” se așteaptă la un pământ al abundenței, în hoteluri de lux, clădiri luxuriante noi și locuință pentru o singură familie, tot mai mulți germani fără adăpost stau pe străzile din Germania.

Numai orașul Hamburg a cheltuit un total de 779 milioane de euro pentru aprovizionarea ”invadatorilor” străini în 2017; pentru germanii care au nevoie de bani, banii au fost opriți.

779,1 milioane de euro a cheltuit anul trecut orașul Hamburg pentru așa-numiții refugiați.

Guvernul federal va contribui cu 147 de milioane de euro, restul de 632,1 milioane de euro vor împovara bugetul de la Hamburg.

Acest lucru rezultă din solicitarea deputatului CDU, Franziska Grunwald. Este important să amintim că acestea sunt doar costurile pentru anul 2017. Impresionant, câți bani sunt alocați pentru străini, în timp ce pentru germani oficialitățile spun că nu sunt resurse.

Deși datoria orașului Hamburg la nivel național crește, ajungând acum la 31 de miliarde de euro, politicienii nu fac nimic pentru defalcarea acestui munte datorii gigantice. Localnicii au început să protesteze față de această politică discreționară promovată de autoritățile locale si centrale.

Orașul Hamburg a plătit sub 415 milioane euro numai pentru cazarea lucrătorilor calificati. 77 milioane de euro au fost plătite anul trecut numai pentru „bani de buzunar” în numerar pentru migranțiu. Nu este o recompensă rea pentru infrațtiunea de intrare ilegală într-o țară. În alte țări, pentru aceasta infracțiune ar fi trimis direct la închisoare sau deportați.

În Germania ei sunt recompensați cu un loc într-un hotel de lux, masă, și cu bani de buzunar.
Dar nu numai migranții beneficiază în cele din urmă de intrarea neautorizată. O serie întreagă de instituții parazitare se hrănesc din oala plină a azilului. De exemplu DRC a încasat 43 de milioane de euro de la orașul Hamburg, compania municipală „Fördern & Wohnen“, a primit 30,6 milioane de euro pentru salarii, și „Zentrale Koordinierungsstab Flüchtlinge“ a primit 8,4 milioane de euro – pentru salarii și operațiuni de birou, lucru cu refugiații. Asta este realitatea tristă din Germania.

Subliniem încă o dată că aceste cifre se referă la un singur an.

Când vine vorba de a face bani, mulți antreprenori astăzi nu mai știu ce înseamnă conștiința. Susțin cu bună știință schimbarea populară si instalarea milioanelor de străini violenți. Totul pentru bani. În acest context, companiile asociative au beneficiat de imigrația ilegală pentru a achiziționa containere: Hamburg le-a plătit 35,5 milioane de euro anul trecut. În fața acestor sume, directorii generali uită de responsabilitatea pentru proprii lor oameni.

De asemenea, interesant este următorul fapt: pentru școli și grădinițe în Hamburg s-au alocat aproape 90 milioane de euro, jumătate din acești bani pentru personal suplimentar în cadrul școlilor de integrare. De ani de zile, asociațiile cadrelor didactice au cerut mai mulți angajați pentru dezvoltarea și creșterea în acalitate a serviciilor educaționale oferite. De ani de zile, există lipsa de centre de zi la nivel național, iar politica nu s-a ocupat de aceste probleme până în prezent. Dar atunci când imigranții invadează țara ilegal, atunci brusc totul merge foarte repede și milioanele, și chiar miliardele apar. Rămane încă o „bomboană” de ronțăit: 500.000 de euro a fost acordat în Hamburg pentru bilete și capital de start pentru imigranții care pleacă voluntar din țară. Deci, orice persoană care intră ilegal și invadează țara noastră va primi, de asemenea, un pachet de bani dacă pleacă voluntar înapoi. În fața acestor condiții, trebuie într-adevăr să ne întrebăm când se va prăbuși acest sistem.

(Karen Smith)

Leave A Reply

Your email address will not be published.