Trump: Sunt mândru de armata noastră în care am investit miliarde de dolari

0 158

Preşedintele american Donald Trump a salutat sâmbătă o ”lovitură perfect executată” şi a mulţumit aliaţilor francez şi britanic pentru ”misiunea îndeplinită” în Siria, transmit Reuters, dpa şi AFP.

”O lovitură perfect executată noaptea trecută. Le mulţumesc Franţei şi Marii Britanii pentru înţelepciunea lor şi puterea Armatei lor excelente. Nu ar fi putut fi un rezultat mai bun. Misiune Îndeplinită!”, a scris preşedintele Trump pe Twitter.

”Atât de mândru de marea noastră armată care va fi în curând măreață”, datorită ”miliardelor de dolari” suplimentare deblocate sub administraţia sa, ”cea mai bună pe care ţara noastră a avut-o vreodată”, a mai scris Trump într-un al doilea tweet.

Loviturile occidentale au vizat trei situri legate de programul de armament chimic al regimului lui Bashar al-Assad, în apropiere de Damasc şi în centrul Siriei, au indicat Washington, Paris şi Londra.

Loviturile au fost o ripostă ţintită după atacul chimic presupus din 7 aprilie de la Douma, de lângă Damasc, şi atribuit de occidentali regimului sirian.

Leave A Reply

Your email address will not be published.