CSM București va întâlni Gyor în drumul spre finală!

0 146

CSM Bucureşti va întâlni echipa maghiară Gyori Audi ETO KC, deţinătoarea trofeului, în semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin, pe 12 mai, la turneul Final 4 al competiţiei, găzduit de arena ”Papp Laszlo” din Budapesta, potrivit tragerii la sorţi efectuate marţi.

În cealaltă semifinală, echipa rusă Rostov pe Don va înfrunta formaţia macedoneană Vardar Skopje, finalista din 2017.

CSM Bucureşti va juca o reeditare a finalei din 2016, câştigată de ”tigroaice” cu 29-26, dramatic, la loviturile de departajare.

Györ Audi ETO, deținătoarea Champions League a avut un sezon în care ghinioane s-au șinut lanț de echipa maghiară.  Nora Mork și Zsuzsanna Tomori sunt accidentate și nu vor evolua la Final Four.

Györ s-a calificat de pe primul loc în “sferturi”, în “grupa morții” alături de CSM București și Rostov Don.

La Budapesta, Györ va juca acasă, având un mare avantaj mai ales că la fiecare meci disputat în Arena “Laszlo Papp”, echipa antrenată de Ambros Martin a avut  sprijinul a 10.000 de fani!

La ediţia de anul trecut, CSM Bucureşti a ocupat locul al treilea, după ce a pierdut semifinala cu Vardar Skopje (33-38) şi a dispus în finala mică de Buducnost Podgorica cu 26-20.

În actualul sezon competiţional, în grupele principale, CSM Bucureşti a învins-o pe Gyor la Bucureşti cu 28-22, pierzând în Ungaria cu 24-28.

Orele de start ale semifinalelor din 12 mai sunt 16,15, respectiv 19,00, în România, ordinea semifinalelor urmând să fie stabilită ulterior.

Leave A Reply

Your email address will not be published.