ISIS încurajează un nou val de imigranți pentru a “destabiliza” Europa

0 419

Organizația teroristă caută să se folosească, la fel ca în 2015, de un posibil haos la frontierele vechiului continent. „Dacă își imaginează că aveau o problemă migratorie cu Siria, sa vada acum cand se destabilizeaza regiunea Sahel cu peste 100 de milioane de locuitori ai sai”. Acest avertisment l-a facut Daniel Beasley, directorul Programului Mondial al Alimentelor de la ONU, care arată realitatea cu care trebuie să se confrunte Europa, odată depășită criza migratorie  – pe care mass-media o ascundea sub argumentul refugiaților de război – care a început în septembrie 2015.

Mesajul autoproclamatului califat, care și-a văzut reduse teriroriile în Siria și Irak, nu este unicul fiindcă diverse organizații teroriste s-au pus de acord pentru a lansa chemări asemănătoare simpatizanților radicali. De fapt, Boko Haram și Al Qaeda cooperează cu ISIS pentru a-și atinge obiectivul, cu toate ca au probleme în alte regiuni ale planetei.

Într-un interviu acordat The Guardian, Beasley a precizat că obiectivul teroriștilor este „să continue să intervină și să păstreze o atmosferă de teroare”. „Mesajul meu pentru europeni este următorul: dacă credeau că au o problemă cu imigrația creată de o țară ca Siria, cu 20 milioane locuitori, să se aștepte acum să se destabilizeze regiunea Sahel”, a dat declarat Beasley, care a cerut comunității internaționale să se „trezească” în fața situației atât de grave. Atenția organizațiilor teroriste a virat catre Sahel, regiune africană în sudul Saharei, unde Boko Haram are un important avantaj.

Conform datelor Organizației Internaționale de Imigrație, 171.000 de persoane au sosit pe mare în Europa în 2017, în timp ce în 2016 au fost 363.000 cei care au trecut Mediterana.

Planul UE: „Europa nu poate întoarce spatele refugiaților”

Principalii politicieni și mass-media aservită lor, au arborat argumentul umanitar pentru a justifica primirea masivă a refugiaților musulmani încă din 2015. Ruperea negocierilor dintre Germania și Turcia a precipitat deschiderea frontierelor pentru miile de migranți care așteptau în Turcia săpătrundă în Europa. Numai unii au îndrăznit să avertizeze lipsa femeilor în fuxul presupușilor refugiați de război. Unde erau? De ce „refugiații” erau majoritar bărbați tineri ?

Premierul ungar Victor Orban, a denunțat situația și a decis construcția unui gard pentru a opri fuxul migrator la frontiera țării sale. Criticile nu s-au lasat așteptate și ziarele din toată lumea au umplut paginile criticând „xenofobia” lui. Timpul a trecut și curând s-a descoperit ca intențiile autoritătilor Uniunii Europene și marilor afaceriști erau altele.

Nimeni în Europa nu a mișcat un deget pentru a încheia socoteliule cu autoproclamatul califat din Irak sau cu războiul provocat artificial din Siria. Declarațiile lui George Söros sau Felipe Gonzalez înlăturau orice îndoială. Puternicii erau pentru primirea masivă de imigranți și reducerea salariului minim interpropfesional aproape la jumătate. În cele din urmă adevărul s-a impus după primul val de atentate islamiste care au avut loc pe continent. Franța, Belgia, Regatul Unit, Germania, s-au trezit brusc din somnul multiculturalist și discursul liderilor a virat către idei mai apropiate de cele apărate cu înverșunare de Orban.

„Teroriștii au folosit fluxul de refugiați pentru a intra în Europa”, a recunoscut Merkel, un mare promotor al „welcome Refugees”, căreia nu i-a rămas alt remediu decât să admită ca situația i-a scăpat din mâini.

Emmanuel Macron, despre care se spune că este băiatul de la banca Rothschild și candidat al globalsimului împotriva dreptei lui Marine Le Pen, a început campania electorală învinuind francezii de atentatele teroriste pentru că „nu au stiut să integreze imigranții în țară”. Ajuns la Elisée, politicile de independență au mers în sens contrar. La începutul lui noiembrie a dat cale liberă închiderii moscheilor salafiste, principalul refugiu al celulelor islamiste.

Raportul de la ONU „Imigrația a evitat că Europa să sufere o scădere a populației de când a început secolul” (XXI) ONU a lansat o informare care arată că din anul 2000, bătrânul continent a primit 22 milioane de noi migranți ridicând numărul acestora la 78 milioane, o cifra întrecută de Asia, unde trăiesc în prezent 80 de milioane.

Șeful Imigrării de la ONU, Bela Hovy,  a dezvăluit că 74% dintre imigranții internaționali erau la vârsta la care puteau fi angajați (aveau între 20-64 de ani), o cifră care contrasta cu 57% din populația europeană aflată în aceeași situație. Migranții se concentrează pe țările foarte dezvoltate și care oferă ajutoare sociale substanțiale. În 2017, douăzeci de națiuni primeau două treimi dintre ei, și zece țări ofereau adăpost acestora. Țara cu cei mai mulți imigranti (49,8 milioane) este SUA, urmată de Arabia Saudită, Germania și Rusia (cu 12 milioane fiecare) și Regatul Unit (unde trăiesc 9 milioane). Peste 60% din migranți trăiesc în Asia și Europa (cu 80 și respectiv 78 milioane) în timp ce 58 de milioane trăiesc în SUA, 25 în Africa, 9,5 în America Latină si Caraibe si 8.4 în Oceania. Cât despre originea migranților, majoritatea provin din Asia (106 milioane), Europa 861 milioane), America Latină (38 milioane) și Africa (36 milioane).

Leave A Reply

Your email address will not be published.