Marea Britanie OUT of Europe

0 177

Update (9:00)

”Boris Johnson si Michael Gove au dezvăluit viziunea lor asupra migrației din Marea Britanie, in eventualitatea unui “Brexit”. Potrivit acestora, migranții ar trebui să intre în țară doar dacă cunosc foarte bine engleza și sunt calificați pe piața muncii. Aceasta viziune, pentru care pledează și ministrul Muncii, Priti Patel, poate fi văzută ca o sfidare a autorității lui Cameron, care începe să piardă bătălia chiar si cu euroscepticii din partidul sau.

Johnson si Gove spun că dacă pe 23 iunie britanicii vor vota pentru Brexit, automat dreptul străinilor de a veni și munci în Marea Britanie va lua sfârșit. Cu toate acestea, Marea Britanie nu va ieși din UE în mod automat în cazul în care euroscepticii vor câștiga referendumul. Negocierile ieșirii din blocul comunitar vor dura maxim doi ani. Cei doi spun că Regatul Unit ar trebui să adopte sistemul australian în ceea ce privește migrația. Pentru a munci în Australia, un migrant trebuie să treacă un test prin care sa își dovedească cunoștințele de limba engleză și să dovedească faptul că este calificat sa facă o anumita muncă și că are experiența necesara.” Site-ul ”Români Online”

Conform BBC și The Thelegraph, după numărarea a aproape 60% din voturi, britanicii au votat în proporție de 52% părăsirea Uniunii Europene. La această ora, are loc o reuniune de urgență a Parlamentului European. Lira sterlină și leul s-au prăbușit. Fără să fim sceptici, este sfârșitul Uniunii Europene. Cei foarte optimiști speră ca lucurile să scchimbe după numărarea completă a voturilor. Vom reveni cu amănunte.

Leave A Reply

Your email address will not be published.